torstai 21. elokuuta 2014

pikkuvaippaPieni vaippa, siihen imu ja kaveriksi kaksi paria liivinsuojia. Materiaaleina pul, coolmax, aplix, bambufleece ja joustofrotee. Kaavana oma muokkaus meillä aikanaan tykätystä s-koon vaipasta ja Kestovaippayhdistyksen sivuilta löytyvästä Mummut-vaipasta.

Nämä meni yllätykseksi työkaverille, josta tulee syksyllä isä. Hänellä ei tainnut kauheasti olla tietoa kestoista, mutta toivottavasti kokeilevat ja tykästyvät. Tein s-koon sillä ajatuksella, että ihan vastasyntyneen kanssa menee ihmetellessä ja vasta sitten testaillaan erilaisia vaippoja.

5 kommenttia:

 1. Hei onko tämä ainoa jonka olet tehnyt tällä kuosilla? Nm. Sai juuri vaipan kokoa s, kiinni lappu jossa lukee apinakakku ja tämä kuosi.

  VastaaPoista
 2. Luultavasti olen muutama vuosi sitten tätä kuosia ommellut kun sitä kotoa löytyi. Todennäköisesti saamasi vaippa on kuitenkin juuri tämä. Sisältä pitäisi olla oranssia coolmaxia.
  Toivottavasti vaippa sopii ja pääsee käyttöön edes jollekin vauvalle. Tämän syksyllä syntyneen vauvan vanhemmat eivät välttämättä kestoista olleet kovin kiinnostuneita, mutta ehkä kuitenkin kokeilivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisällä oranssi coolmax ja täytteenä keltaisella pingviinijoustiksella päällystetty Neppitaittoimu. Vaippa on käyttämätön, mut nyt pääsee oikeen rakastavaan kestopyllykäyttöön mun kohta 4kk pojalle! Vaippa todella ihana, siksi lähdin metsästämään sen alkuperää.

   Poista
 3. Imu on myös mun käsialaa :)
  Joustiksen lisäksi siinä on 2 kerrosta bambufleeceä.

  Kiva ekaa kertaa tietää, minne mun ompelemat vaipat lopulta joutuvat. Ilmeisesti on pysynyt Porissa.

  VastaaPoista