keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Vanish-tahratesti

Ryhdyin muutama vuosi sitten Buzzadoriksi ja tästä syystä pääsen välillä testaamaan tuotteita. Lisätietoa buzzaamisesta löytyy täältä. Aiemmin meillä on testattu vessapaperia ja suihkushampoota, nyt on vuorossa Vanish-tahranpoistoaineet.

Minulle lähetettiin paketillinen Vanish-tuotteita ja tehtäväni oli suorittaa tarhatesti ja jakaa näytepusseja ystäville ja tutuille.

Sotkemiseen otin mukaan omat ja kyläilemässä olleet lapset. Lapsista oli hauskaa päästä sotkemaan ja minua kiinnosti lopputulos. Tästä lähdettiin liikkeelle:

Annoin tahrojen kuivua yön yli, koska en normaalistikaan revi likaantunutta paitaa lapsen päältä heti ja juokse pyykkikoneelle. Esikäsittelyyn käytin Vanish Oxi Action Jauheesta (pinkki purkki) ja vedestä sekoitettua tahnaa. Koneeseen valkopyykin mukaan laitoin vielä Vanish Oxi Action Crystal White Jauhetta (valkoinen purkki).

Ennen pesua näytti jo aika hyvältä.

Ja ilman salamaa...

Pesun jälkeen...

Ilman salamaa... 

Tässä kohtaa päätin laittaa kankaan vielä likoamaan. Eli veteen jauhetta pinkistä purkista ja tunti liotusta, jonka jälkeen näytti tältä: 


Seuraavana päivänä kuivuneena ja silitettynä, varjo alareunassa ei ole tahra.


Vanish selätti melkein kaiken. Jäljelle jäi aavistus ripsaria, rajausväriä, mustekynää ja huulipunaa. Pitänee jatkossa keskittyä sotkemaan vain ruoka-aikaan.


Näytteitä olen jakanut työkavereille, äidille, veljen perheelle ja kaverille. Pari olisi vielä jäljellä. Tämä kampanja oli kuin minulle tehty. Tykkään muutenkin puhua ihmisten kanssa pyykinpesusta. Aineiden tuoksuista enimmäkseen, mutta pesutehosta myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti