lauantai 14. syyskuuta 2013

Täys kymppi

10 on erinomainen. 10 on myös sukulaistytön ikä nykyään. Virallinen päivä jo meni, mutta huomenna menemme visiitille nuoren neitosen luo. Oletus on, että tyttö tai tytön äiti eivät blogia seuraa, joten julkaistaan kuvat jo nyt.
Trikootunika koossa 140/146 cm. Kangas taitaa olla Nansoa ja tykkään kovasti. Vaikuttaa siltä, että pysyy hyvänä pesusta toiseen eikä vaadi turhaa silittelyä osakseen. Hiha on yhdestä, helma toisesta ja kaula-aukko kolmannesta kaavasta napattu. Kesken pääntien kanttaamisen tajusin, että huonon joustavuuden vuoksi olisi suotavaa tehdä jotain, joten olalla on pari Prymin nepparia pukemista helpottamassa. Tämän koon vaatteista minulla ei ole mitään kokemusta, toivottavasti sopii.

Paidan kaveriksi vielä kukkaro. Näistäkään minulla ei ennen tätä päivää ole kokemusta. Kaavojen piirtäminen ja ompelu sujuivat varsin joutuisasti, mutta kukkarokehyksen liimaaminen ja kiinni puristaminen veivätkin sitten enemmän aikaa. Melkein olen tyytyväinen, mutta tämän kokemuksen jälkeen jo hankitun kaksoiskehyksen kiinnittäminen jännittää aiempaa enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti