perjantai 26. heinäkuuta 2013

pesukarhuja ja kasseja

Miehen yllytyksestä tilasin pätkän pesukarhujoustista.

Ensisijaisesti tästä kankaasta piti tehdä kaksi pipoa yllätyslahjaksi. Vuorina vihreä trikoo, jonka ei ole tarkoituskaan näkyä. Heinäkuun haasteeseen 0,7 m.

Ja jämäpaloista syntyi paita pojalle. Kaavana Let it be (OB 6/2010), koko 128 ilman saumanvaroja. Pääntie on hiukan ehkä avara kun menin suurentamaan. Muutama vuosi sitten olen samalla kaavalla ommellut ja muistelin, että ehkä kenties oli ongelmia vetää pään yli. Nyt ei ainakaan ole :) Heinäkuun haasteeseen 0,45 m.

Ja pari kassia taas. Pienempi Ikean pussilakanan pienennysprojektista jäänyttä puuvillaa. Päällä pussilakanan eläinpuolta ja vuorina palloja. Isompi muovipussikokoa ja tällä kertaa vuorettomana. Saumat ompelin kuitenkin pussiin. Heinäkuun haasteeseen 0,7 m.

Pikkukassista ei mitään hyötyä ruokaostoksilla taida olla, mutta josko sillä kuskaisi vaikka unilelut mummulaan. Tai saattaa päätyä lahjapaperin korvikkeeksi, jos synttäreille joskus päädytään.

1 kommentti:

  1. Hyvä yllytys, tosi ihana kangas :). Täällä olikin pitkä pätkä postauksia, kivoja nuo kassit ja nostan hattua juhlahousujen ompelemisesta, ei ole ihan helppo homma.

    VastaaPoista