sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

hääkortti

Eilen juhlittiin serkkuni häitä ja hauskaa oli. Tilisiirron lisäksi muistimme hääparia kortilla. Ja kirjekuori piti tehdä myös kun eihän tuota kokoa valmiina löytynyt.

Valkoista, kultaa, sormusleimasin, ripaus kohojauhetta ja pieni timantti, yksinkertaista ja kaunista minun mielestäni. Tytön mukaan kuvassa on hiirten hulavanteet.

Ja uudella leimasimella leikkimistä. Harjoituskappaleeseen onnistui paremmin kuin itse korttiin ja sekös ottaa päähän. Näihin sanoihin päädyin kun kutsussa oli siteerattu samaa biisiä.

3 kommenttia:

 1. Saisikos udella millainen leimasin tämä on, onko kirjaimet kaikki erikseen? Tarvitsisin uuden kun entisessä on aika isot kirjaimet, sopivaa vaan ei ole tullut vastaan, tosin en ole hirveästi etsinytkään, tuo kirjasinmalli on kiva.

  VastaaPoista
 2. Leimasin on Lidlistä (aina välillä valikoimissa). Kirjaimet erikseen ja malliltaan sellainen itsevärjäytyvä. Kirjaimet aika pienet, ehkä 5 mm korkeat. Pitääkin joskus mitata.

  Ihan harmittaa kun olen heittänyt pois kaksi lapsuuden kirjainleimasinsettiä ja eläimiä myös. Muuttivat pariin kertaan kanssani kunnes kyllästyin "turhakkeisiin".

  VastaaPoista
 3. Täytyykin katsella, jos sattuisi tuollaisen löytämään. Mulla oli myös pienenä monta erilaista settiä, pitäisi varmaan mennä penkomaan kotiin vintille :).

  VastaaPoista