sunnuntai 5. toukokuuta 2013

100

Bloggerin mukaan tämä olis nyt sitten sadas teksti. Aika kasa käsitöitä mahtunut näihin postauksiin. Kestovaippoja on varmaan esitelty eniten, vaikka sattuneesta syystä niitä ei hetkeen ole näkynyt. Oma vauva täyttää ensi viikolla jo 4 vuotta eikä lähipiiristä ole löytynyt kestoista kiinnostuneita tuoreempia vanhempia. Mutta onneksi sukille löytyy aina käyttäjiä :)


Pikkuveljelle sukat synttärilahjaksi. Tai oikeastaan synttäreiden jälkeistä viikkoa ilahduttamaan. Lankana Novitan Nalle, koko 42-43, puikot 2 mm metalliset ja aloitus jälleen kärjestä. Koko osui nappiin, mutta harmaat sukat punaisilla raidoilla olisivat kuulemma olleet mieluisammat. No, ehkä vielä joskus...

1 kommentti:

  1. Onnea sadasta postauksesta, suuri määrä ja paljon asiaa. Tuollaiset vihreät sukat olisivat kyllä kernaasti kelvanneet tänne, olen villasukkien suurkuluttaja ja vihreät puuttuu :)ja munkkien paistamiseen tarvitsisin jonkun kädestä pitäen tee näin -ohjeistuksen nimittäin VPK:n kutsumisen pelossa, en niitä uskalla tehdä ;).

    VastaaPoista