perjantai 28. joulukuuta 2012

babybornille ja pikkumimmille

11-12/2012 SK-lehden kaavalla mekko nukelle. Melkein ohjeen mukaan tehty ja kiva tuli.

Ilman kaavoja mekko samaisen nuken joulupakettiin. Tämän oli tarkoitus kuitata toiveet balettimekosta ja prinsessamekosta.

Ja vielä kolmas mekko. Jonkun vanhemman SK-lehden kaava ja muokkasin aika paljon, että sopi edes jotenkin. Eteen tuli rusetti kestovaippaompeluksista jääneestä coolmaxista kun muuten etupuolta olisi hankala arvata.

Toivelistalla oli vielä farkut, pitkähihainen paita ja haalari. Kaavojen ja ajan puuttuessa jäi nämä toteuttamatta, mutta lainasin kirjastosta Nuken omat vaatteet -kirjan ja sen ohjeilla koitan jossain välissä jatkaa projektia.

Ja vielä tytölle sukat. Koko varmaan 25 tai 26. Lankana Nalle. Ja tiimalasikantapää onnistui ekaa kertaa ilman ohjetta. Eivät ehtineet joulupakettiin vaikka ajatus oli. Tarkoitus oli tehdä settiin vielä vanttuutkin, mutta eivät ehtineet nekään jouluksi... Jotkut tontut olivat suunnitelleet ajankäyttönsä paremmin ja neiti sai neuleita (parit villasukat, vanttuut ja villatakki + isomummulasta löytyi joulun pyhinä vielä lisää vantusta ja sukkaa).
Sukat on muuten ihan samaa kokoa, toista vaan on kokeiltu jalkaan ja toista ei.

Neulomista olis vielä tarkoitus jatkaa ainakin niitten vanttuitten ja miesten villasukkien verran.

1 kommentti:

  1. Hih,multa myös tänään tilattiin nukenvaatteita, koska pukki oli meidän avustuksella tuonut Pocahontas- ja Tähkäpää-nuket kummitytöille:)
    Yllättävän vaikeaa tehdä noin pieniä vaatteita!
    Baletti/prinsessamekko on ihana:)

    VastaaPoista