tiistai 6. joulukuuta 2011

Sukkia ja turhamaisuutta


Nämä sukat aloitin tammikuussa ja tänä syksynä jo valmistuivat. Työkaverille, koko 45-46. Lankana Seitsemän veljestä.


Toiset sukat valmistuivat vähän vauhdikkaammin, neljä iltaa taisi mennä. Näihin kokeilin tiimalasikantapäätä ja seuraavat sukat teen luultavasti tällä tapaa. Omalle tytölle tulivat, koko 24. Lankana Nalle. (Nuhjuinen ulkonäkö johtuu siitä, että sukkia on käytetty jo ahkerasti ja pestykin.)

Ja sitten sitä turhamaisuutta. Päätin joskus, että alan pitää itsestäni ja etenkin kynsistäni huolta, kunhan ura kotiäitinä loppuu. Ekat puoli vuotta tuo päätös oli vähän unohduksissa, mutta nyt olen melkein vuoden harrastanut säännöllisesti liikuntaa kodin ulkopuolella ja kynsiäkin lakkailen toisinaan. Kuvat on vähän heikkoja, mutta ehkä joulupukki tuo tullessaan uuden kameran.


Ekana pikkujoulukynnet. Pikkujouluissa tosin edustin puoli senttiä pitemmillä kynsillä, mutta kuvan muistin napata vasta taisteltuani pyykkitelineen kanssa ja saksittuani loput kynnet sen innostamana uuteen mittaan.


Ja pikkujouluristeilyltä ostetun lakan testaamista. Timantit nimettömissä eivät kuvasta erotu, mutta siinä ovat kuitenkin.


Sitten vielä itsenäisyyspäiväkynnet.

Ennen joulua olen saattanut luvata ommella tyynyn. Ja serkun joulukuussa (tässä kuussa siis) syntyvälle vauvalle pitäisi pari sisävaippaa ommella. Serkku toimitti kankaat alle viikko sitten eli näitten kanssa en ole vetkutellut. Jotain pieniä neulomuksiakin saattaa olla kesken...

2 kommenttia:

  1. Upeat kynnet! Itsekin olen melko tarkka kynsistäni. Tosin ihan vaan lakkaan, mitään koristetta näihin ei ikinä ole aikaa laittaa. Kauniisti lakatut kynnet on arjen luksusta, jopa varpaan kynnet pitää näyttää hyvältä, muuten on alaston olo :D

    VastaaPoista
  2. Voih, itsestään huolehtiminen. Sitä täälläkin tuossa syksyn aikana suunnittelin ja kaipasin. Mutta olen taitanut vain päätyä peilin välttelyyn :D Ja ajattelemaan, ettei sillä omalla ulkonäöllä täällä kotona lasten kanssa niin suurta merkitystä ole (paitsi omaan mielialaan)...
    Äläkä tosiaan mitää ressiä niistä vaipoista ota. Voihan tämä syntyä vasta ensi vuonnakin (toivottavasti kuitenkin ennen joulua).

    -se serkku

    VastaaPoista