maanantai 23. toukokuuta 2011

mekko ja pikkutimantit

Taas pieni hiljainen hetki. Viime postauksen jälkeen on ollut hiljaisempaa käsityörintamalla. Valmiiksi on tullut miehen vappuhattu, liivinsuojia kaverille, kestositeitä kälylle. Parit synttärit on vietetty ja niitä varten leivottu kakut ja pullat. Aika kuluu tehokkaasti kun ajelee päiväkodin, työpaikan ja kodin väliä.


Tytölle ompelin synttärilahjaksi mekon äitienpäiväsunnuntaiksi. Kangas oli hankittu hyvissä ajoin Hanhelista ja pestykin valmiiksi. Suunnitelmissa oli tehdä jotain, sitten joskus. Synttäreitä edeltävänä iltana sain päähäni, että aamulla olisi hyvä olla uusi mekko, eli tuumasta toimeen.

Kaava on ihan oma enkä ole ollenkaan tyytyväinen lopputulokseen. Koko piti olla 86/92, mutta hiukan reilu tuli. Päätön neiti 2-vee poseeraa nyt tuolleen sivuttain kun en jaksa miniläppärin kanssa kuville mitään tehdä. Jotenkin tuo meidän tirppiäinen onnistuu näyttämään tuossa todellista pulskemmalta, mutta mekkoahan mä tuossa kuvasinkin.Ja sitten ne pikkutimantit. Vaaleanpunaiset pikkutimantit ovat muuttaneet meille jostain Kiinasta eBayn avustuksella ja päässeet koristamaan vaaleanpunaisella & valkoisella lakattuja kynsiäni. Tykkään. Luonnolliset ja huolitellut.

Ehkä päivänä eräänä saatan napata kuvan tänään valmistuneesta paidasta. Aplikointikokeilua kierrätysmateriaaleista luvassa siis.

1 kommentti:

  1. Ihana mekko, naurattaa vaan tuo, että miten sitä aina hiukan viime tipassa keksii, että pitäisi olla jotain uutta. Minulla on jatkuvasti sellainen vika ja välillä sitten käy niinkin, ettei kerkiä saamaan valmista siihen mennessä kun pitäisi...Ihanat timantit ja tosi hyvännäköiset kynnet. Olen aina hiukan kateellinen tuollaisista ihanuuksista, minulla ei kyllä toimisi, eikä varsinkaan kesällä...

    VastaaPoista