tiistai 8. helmikuuta 2011

vaippaompeluksia

Hiukan ollut hiljaista blogirintamalla ja nyt paljastuu syy. Hahtuvahulluja on valmistunut vähän joka lajia ja kokoa.


Taskuvaippoja ja sisätaskuja, koot NB-L+.


Sekä jokunen aio ja sisävaippa, koot S-L+.

Paremmilta näyttäisivät jos olisi imut ja imuläpät paikallaan. Mutta on nuo oikeasti tosi söpöjä. Tästä erästä oma suosikki taitaa olla yksivärinen punainen keltaisella sisuksella.

5 kommenttia:

 1. Oletpas ollut tosi ahkera. Millä ihmeen ajalla oikein ennätät? Nukutko ollenkaan? Ihania vaippoja taitavalta ompelijalta;)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia kommentista! Ompelukset keskittyvät iltoihin ja viikonloppuihin niin kuin varmaan monella muullakin äidillä. Työ ja nukkuminenkin vievät osansa vuorokaudesta, mutta jotenkin sitä omaa aikaa järjestyy. Kesällä on paljon kivempaa kun pärjää vähemmällä nukkumisella ja jää enemmän aikaa toteuttaa itseään.

  VastaaPoista
 3. Ohhoh mikä määrä vaippoja!! Minä en saa edes kahta vaippaa ommeltua, sen verran olisi pulia kaapissa, mutta ei niin ei... Vaippojen ompelu on jotenkin niin vaikeaa :)

  VastaaPoista
 4. No just, ihan pikkunen homma, mahtava määrä. minullakin on ollut blogirintamalla hiukan hiljaista kun flunssa vaan jatkuu ja jatkuu, mutta olisinpa saanut edes jotain aikaiseksi.

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavia vaippoja täällä! Vaukkareissa oon TSI-vaippojen puolella tainnut laittaa kommentin tai kaksi (Ekaterinana), ja eksyin sitten tänne blogiinkin. Ketäköhän mä voisin alkaa käännyttää, että sais ommella enemmän! Terv. vasta esikoinen tulossa ja vaippoja enemmän kuin laki sallii...!

  VastaaPoista