lauantai 19. helmikuuta 2011

kukkapaita


Tänään valmistui päikkäriaikaan tytölle paita. Koko ehkä 86/92. Tytön päällä näytti hyvältä nyt ja vaikuttaisi siltä, että saattaa sopia vielä pitkään. Kivoja nämä paidat kun eivät jää samalla tavalla lyhyeksi kuin bodyt.

Kukkatrikoo on Royalkestoilta joulukuussa ostettua ja resori Hanhelista (marraskuulta ehkä). Resori ei ollut oikein mieleistä. Ensin yritin kantata pääntien nätisti, mutta tuli aivan liian löysä ja kaksoisneulatikkauksen ja saumurisauman purettuani totesin, että tuollainen pääntie sopii ihan hyvin vaikkei niin kivalta näytäkään. Ja kyllä, resori on edestä toispuoleinen kun tuon pomminvarman pääntien tekokin hiukan vastusti.

On muuten loistava fiilis kun lapset käyttävät itse tehtyjä vaatteita. Pojalla vaan ei tarvetta vaatteille ole kun saadaan käytettyjä niin paljon ja uusiakin lahjaksi. Tytölle taas ei mistään tule käytettyjä niin pääsee itsekin vaatettamaan.

2 kommenttia:

  1. Ihana paita, olet kyllä tehnyt onnistuneita kangaslöytöjä ja kiitos vihjeistä, olen eilen viettänyt tovin kierrellen noita putiikkeja ja löysin muutamia mieleisiä, laitan tilausta menemään. Nyt kaivelen vielä jotain vanhoja kaavoja ja laitan koneen surruttelemaan. Onneksi nuo kaavat ja mallit eivät mene muutamassa vuodessa miksikään ja aina voi hiukan muutella itse. Kyllä itsetehdyissä vaatteissa on sitä jotain, eikä tule samanlaista heti vastaan.

    VastaaPoista
  2. Ihana paita, eikä mitään vikoja näy. Tosi kiva kangas. Minunkin pitäisi yrittää ehtiä ommella, kunhan saan noita koulujuttuja alta pois, niin ehkä sitten;)

    VastaaPoista