sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kaksin aina kaunihimpi

Tällä viikolla olen ommellut kaikkea kaksin kappalein.Ekana valmistui lastenhuoneeseen kaksi sivuverhoa. Kangas on ostettu hiukan yli vuosi sitten, mutta ihan niin kauaa en ole vitkutellut. Kankaan ostohetkellä (helmikuu 2010) meille oli jo ostettu uusi lämpöpatteri tähän huoneeseen. En halunnut tehdä verhoja ennen asennusta, ettei sitten heti ole väärän mittaiset. Asennus tapahtui vasta syksyllä. Vähän hassun pituisilta näyttävät, mutta kun en halunnut niiden osuvan tuohon lämmönlähteeseen.

Sitten vaatteiden kimppuun. Kankaat Hannan kankaasta, koristenauhat Hanhelista. Hiukan muokkasin kaavaa edellisten housuompelusten jälkeen ja nyt olen aika tyytyväinen. Näissä on hiukan enemmän kasvunvaraa, mutta sopivat jo nyt.Oransseja housuja omalle ja nettikaverin tytölle. Oman tytön housuissa saattaa jo hiukan näkyä puuroa :)Violetteja housuja omalle ja nettikaverin tytölle. Varsinkin näissä salaman käyttö söi värejä.Ja kaksi paria liivinsuojia. Peikoissa imuna bambufleece ja Ompuissa tencel. Tencelistä tässä käytössä ei ole omaa kokemusta, mutta kun sävy oli sopiva niin miksipäs ei.

5 kommenttia:

 1. Tosi hienoja ompeluksia! Erityisesti nuo oranssit housut on mun mieleen, Aapolla on aika saman väriset parhaillaan jalassa. :)

  VastaaPoista
 2. mä taas kuolasin noita violetteja housuja, suunnilleen samanvärisiä löytyy meidän inkun kaapista muutamat :)

  verhojen kangas on tosi kiva. mäkin haluisin löytää jotkut tollaset. mutta jostain syystä ainakin meidän kangaskaupassa tuntuu olevan vaan jotain prinsessa- tai autoverhoja. eläimet olis nyt pop..

  VastaaPoista
 3. Verhokangas on muuten Ikeasta. Kolmen metrin pätkä maksaa 6,95 euroa eli ei paha. Toki noita piti sitten ostaa kaksi kun verhot on 155 cm + taitteet. Osa kankaasta muuttui viime keväänä jo mekoksi ja pussukoiksi, mutta vielä olisi n. 100x120 pala tuhottavaksi.

  VastaaPoista
 4. Kivat verhot ja ihania housuja;) Tosi herkulliset värit. Mulla olisi alakerran verhoja ommeltavana, keväällä ostin kankaat ja lupasin tehdä kesälomalla. Mies on välillä kysynyt, että minkä vuoden kesälomalla?

  VastaaPoista
 5. Ihania housuja, minulla sama edessä siskon tulevalle vauvalle, kankaita tulossa :) kivaa vaihteesta kokeilla tuotakin.

  VastaaPoista