sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Kahden vuoden projekti

Veljenpojan synttärit pääsivät yllättämään. Toki syntymäpäivä on tiedossa, mutta täti on vähän hajamielinen. Synttärikutsu tuli kolme päivää ennen tämänpäiväisiä juhlia eikä muuta asiaa synttärilahjan lisäksi kaupungille ollut. Kangasta sen sijaan oli. Tästä syystä veljenpoika sai lahjaksi paidan ja housut. Housut valmistuivat uuden vuoden aattona, mutta paidan hihansuiden viimeistely meni tämän vuoden puolelle kun en halunnut missata raketteja.

Nuori herra kurkkasi lahjakassiin ovella, totesi lahjan tylsäksi ja jatkoi menoaan. Äitinsä sitten kurkkasi lahjaa tarkemmin.Housut ruskeaa velouria ruskeilla resoreilla. Paita ruskeaa pilvitrikoota ja pääntie kantattu resorilla (ei oikein sujunut vaan saumuri haukkasi turhan suuren palasen niskasta, mikä hiukan lopputuloksessa näkyy). Kankaat Royalkestoilta. Kummassakin vaatekappaleessa saumoihin ujutettu Hanhelista tilattua nauhaa.

Vaatteet kokoa 92 cm. Housujen kaava muokattu 80-senttisten resorittomien housujen kaavasta (jostain SK-lehdestä) ja paidankin kaava sovellettu rankalla kädellä vääränkokoisesta SK-lehden kaavasta. Mittasuhteita tarkistin oman pojan pienistä vaatteista.

2 kommenttia:

  1. Onpas söpöt, hyvännäköinen tuo housujen malli. Tarvitsisi vissiin kans alkaa tekemään taas pikkuisia vaatteita, kun on tulossa sukuun parikin uutta vaavia.

    VastaaPoista
  2. Ihanat nämä kankaat! Sopis hyvin tytöille tai pojille molemmille. Olen kyllästynty ainaseen vaaleansiniseen ja vaaleanpunaseen. Nämä on kyl hienot! Mukavanoloinen blogi! :)

    VastaaPoista