sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Afrikkaan ja SuomeenNämä vaipat lähtevät kavereiden vauvoille. Kai 1,5-vuotiaita saa vielä sanoa vauvoiksi? Oma tyttö ainakin kutsuu itseään sellaiseksi toisinaan.

Ylimmät ovat sivukiinnitteisiä, koko L. Mallit on erit, mutta materiaalit samat: turkoosi Ooga Booga -pul, petrooli coolmax ja KAM-nepit (toisessa omenanvihreät ja toisessa valkoiset).

Alempi vaippa on yhdenkoon ja Sammakko-pul kätkee sisäänsä oranssin coolmaxin. Korkeudensäätö nepeillä, joiden värisävyä en muista (meloni?) ja kiinnitys valkoisella Aplixilla.

Pari vaippaa omalle vauvalle (on se vauva vaikka puhuukin) on työn alla. Arvioitu valmistumisaika huominen.

Saumuririntamalla on kova kuhina. Vanhus kaipaa edelleen ammattilaisen säätöä, mutta saattaa jäädä sille tielle. Jos vaan Herra Saumauskoneekorjaaja tekee hyvän tarjouksen niin saatan vaihtaa uuteen. Äiti lupasi jopa aikaistaa joulua omalta osaltaan ja tarjosi pientä sponsoritukea.

3 kommenttia:

  1. Olisipa hienoa, jos saisit uuden koneen, sillä olisi kiva surrutella varsinkin, kun ompelet paljon...pidetään peukkuja.

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti kävin tänään hakemassa vanhan koneen huollosta. Ei ihan pystynyt maksamaan 700 euroa välirahaa uuteen koneeseen. Piti valita uuden koneen ja joululahjojen+ruokien välillä. Katsellaan sitten alkuvuodesta taas. Oli se uusi niin hyvä, pitikin mennä koittamaan.

    VastaaPoista
  3. Hups onpas nuo saumurit kalliita, en tiennytkään, tuo tavallinen kone oli siis todella edukas vaikka singer onkin, tosin ihan perusmallia, mutta hyvin silläkin surruttelee.

    VastaaPoista