torstai 5. elokuuta 2010

Vaippoja söpöläisille

Ja taas Hahtuvahullun Helmiä.


Serkun tytölle lahjaksi sivukiinnitteinen kokoa L. Lintusia vaaleanpunaisella coolmaxilla, joustokantilla ja nepeillä. Ei ainakaan yhtään poikamainen. Toivottavasti koko on sopiva. Veikkaisin, että lahjan saaja on jotain 11 kg.

Omalle tytölle sivukiinnitteinen kokoa M ja vielä ylimääräisillä säätönepeillä. Ruskeaa piparikukkaa ja keltaista. Ylimääräisten säätöneppien tarve riippuu käytettävistä imuista. Pienimmillä säädöilläkin siis menee pikkuiselle tyttöselle, joka on vain 2 kk edellisen vaipan saajaa nuorempi. 8,5 kg omaa tahtoa ja ilkikurisia ilmeitä.

Sivukiinnitteiset on muuten hankalia kuvattavia. Aina näyttää hassulta.


Ja sitten lahjavaippa serkun toiselle lapselle, jonka olisi määrä syntyä viikon kuluttua. Sukupuoli ei vielä ole (ainakaan mun) tiedossa, joten Ooga Booga käy mainiosti. Sisällä jonkun sortin joustofrotee (ehkä tencel, tai sitten bambu). Koko on nb.

Veljenpojalle tuli myös Helmi, mutta ei ehtinyt kuvattavaksi asti kun valmistumisesta vaipan luovutukseen meni puolisen tuntia.

Toisellakin serkulla on laskettu aika ihan pian, mutta he eivät meinaa kestovaippoja edes kokeilla. Ehkä pitää keksiä jotain muuta lahjaa sitten kun vauvalahjat ovat ajankohtaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti