sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Kangasvarasto hupeneeOlen ommellut vaippoja, yllättävää.

Kaarat-pul sai sisälleen auringonkeltaisen coolmaxin. Kooksi tuli M/L ihan vaan siksi, että sopivia neppejä oli vähän ja ONE SIZE -merkitkin ovat loppu. Pienimpiä säätöjä ei tytölle enää edes kaivata eli hyvä näinkin.

Siilivaippa on KVY:n S-koosta hiukan muokattu. Tämä toivottavasti päätyy joskus jonkun käyttöön. Omalle tytölle pieni jo, mutta kun ne kankaat pitää tuhota.

Fuksianpunaisessa vaipassa onnistuin tekemään kerrankin tuollaiset tarrat siististi. Taitaa muuten olla meidän ainut yksivärinen taskuvaippa.

Nyt olisi vielä jäljellä coolmaxia, fleeceä, hiukan sherpaa, bambujoustista tilkku, bambufleeceä vähän enemmän ja neppejä paljon sekalaisia värejä ja osia. Imuja vielä voisi tehdä tai sitten kestositeitä (yhden olen kälylle tehnyt ja onnistuihan se). Tai jos kaivelee muita kuin vaippakankaita niin sisävaippojakin saisi tehtyä.

Seuraavaksi pitää hankkia lisää tarraa, kumpparia, pul-kankaita... Uusia pul-kankaita on kaiketi tulossa piakkoin ja vanhoista puuttuu Norsut, Öttömönkijät, Siilit ja sienet, Peikot ja melkein kaikki yksiväriset.

Vaateompeluksetkin houkuttelevat, mutta pitänee vielä kerätä rohkeutta.

2 kommenttia:

  1. Hienoja vaippoja jälleen. Mulla ei onnistu ikinä minkään tarrojen ompelu siististi. Pitäisi varmaan ostaa neppipihdit ja nepittää kaikki vaipat.

    Minäkin olen vaateompeluun kerännyt rohkeutta ja eilen sitten repäisin ja aloitin tekemään itselleni tunikaa. Saa nähdä mitä tulee...

    VastaaPoista
  2. Pehmeä etutarra onnistuu yleensä ihan hyvin ohuella neulalla, mutta siiveketarroja varten vaihdan koneeseen ison (koko 80 tai 90) neulan. Etenkin koukkupuoli usein kiukuttelee, mutta paksulla neulalla sekin menee. Ja jos noitten kiinnitys- ja pesutarrojen kohdalla neulanrei'istä falskaa niin sitten saattaa tulla jostain muualtakin pientä kosteutta.

    VastaaPoista