maanantai 22. helmikuuta 2010

Ihania omppuja ja muuta mukavaa

Myllymuksujen omppukuosi on mun henkilökohtainen suosikkini. Ekat omput kävivät pieneksi jo monta kuukautta sitten, mutta mä jäin kaipaamaan ja tilasin pari viikkoa sitten Nallukkapallukalta ihanan vaipan. Nälkä kasvaa syödessä, joten piti itsekin vielä kerran päästä tuota kuosia ompelemaan.


Ylhäällä siis Omppu. Sisällä lime coolmax ja kiinnitys limenvärisin KAM-nepparein. Alhaalla Sampsukan Oravat tarrakiinnityksellä ja mangonvärisellä coolmaxilla. Ja vielä liekkivaippa mustalla coolmaxilla ja nepeillä.

Koska kaikkialla hehkutetaan MannaMaan Perhostaittoimua niin pitihän meillekin sellainen napsutella. Ja kun se kerran on hyvä niin piti hakea äidiltä saumuri, tuskailla säätöjen kanssa jokunen tunti ja sitten hurautella lisää imuja. Aito ja alkuperäinen mainiossa Walmet-kuosissa keskellä. Vasemmalla Oliivi ja oikealla Sienet ja Siilit (olikin muuten vaikeasti löydettävissä).

Ja kun saumurin ja mun yhteispeli lähti sujumaan ja kankaita riitti niin lisää vaan. Vasemmalla kaksi omaan käyttöön ja loput veljenpojalle. Ja koska veljenpoika on poika niin hänen imuihinsa sovitettiin ylimääräinen läppä. Sopii sitten taitella eteen enemmän imua.


Kun kerran veljenpoika sai uusia imuja niin vaippovarastoakin piti kartuttaa. Myllymuksujen veikeät norsut saivat kaverikseen limen babyfleecen ja kiinnityksenä ruskea Aplix. Tälle vaipalle oli ihan oikeasti tarvetta kun edellinen norsut-lime-vaippa jäi pieneksi ja äiti jäi kaipaamaan.

Lopuksi vielä veljenpojalle osittain kierrätysmateriaaleista ommeltu sisätäyttövaippa ja siskolleen (tai hänen nukelleen) pikkuinen aio.

Muutama vaippa on vielä työn alla. Jotenkin musta tuntuu, että uudet on aina vaan suloisempia ja istuukin paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti